Téli gazdaesték 2023

A Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület 2023. február – március hónapjaiban, összesen három alkalommal, speciális szakmai témákat feldolgozó gazdaestéket szervez.

Szeretettel várunk minden szakértőt, szaktanácsadót, gyakorló gazdálkodót, kezdő ökogazdálkodót, vagy szimplán csak az egyes téma iránt érdeklődőt, közösségépítő rendezvényeinkre.

A gazdaesték és szakmai rendezvények rendszeres szervezése meghatározó tevékenysége az Egyesületnek és tagjainak. Olyan alkalmakat igyekszünk biztosítani, mely során a gyakorlatias, szakmai ismeretek megszerzése mellett a kikapcsolódásra, együtt gondolkodásra is lehetőség nyílik. A Hajdúnánási Gyógyfürdő medencéi ez alkalommal is rendelkezésünkre áll péntek este konstruktív, kötetlen és jó hangulatú megbeszélésekre.

A szakmai események helyszíne: 4080 Hajdúnánás, Kendereskert

 

Időpontok és fókuszba kerülő témáink:

2023. február 10-11. – Gyomszabályozás és egyéb agrotechnológiai módszerek az ökogazdálkodásban

2023. márciu 3-4. – A regeneratív talajművelés, talajmegújulás

2023. márciu 11-12. – A Közös Agrárpolitika (KAP) 2023-27 támogatási időszaka az ökogazdálkodókra nézve

 

A rendezvény részvételi díja 6.000 Ft/fő/alkalom + étkezés + szállás. A Kelet- Magyarországi Biokultúra Egyesület tagoknak a részvételi díj 3.000 Ft/fő/alkalom.

Szállás tekintetében minden kedves résztvevő számára ajánljuk a Hajdúnánási Gyógyfürdő által kínált lehetőséget (https://www.nanasfurdo.hu/szallas/korona_haz), melynek foglalását, igény esetén az Egyesület intézi.

A téli gazdaestékre a következő linkre kattintva regisztrálhat:
Téli Gazdaesték 2023 – Regisztráció

Az eseményt illetően felmerülő kérdésekkel, észrevételekkel kérjük forduljanak kollégáinkhoz közvetlenül a kmobiokultura@gmail.com e-mail címen. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Kérjük az esetleges változások követése érdekében látogasson el a http://kmobio.hu/ weboldalra.

Kelet-magyarországi Biokultúra Egyesület

Részletes program: