Téli gazdaesték – 2024. február 8.

Meghívó

A Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület 2024. január – február hónapjaiban, összesen három alkalommal, speciális szakmai témákat feldolgozó gazdaestéket szervez. Szeretettel várunk minden szakértőt, szaktanácsadót, gyakorló gazdálkodót, kezdő ökogazdálkodót, vagy szimplán csak az egyes téma iránt érdeklődőt, közösségépítő rendezvényeinkre.

A 2. alkalom 2024. február 8-án* kerül megrendezésre Hajdúnánáson, a Kendereskertben
(4080 Hajdúnánás, Kendereskert, a Görbeházi út felől megközelítve)
*/A február 9-i gazda demonstrációra való tekintettel a következő alkalom csak 1 napos lesz/

Téma:
Az ökológiai gyümölcstermesztés gyakorlati kérdései, lehetséges technológiai megoldások

A gazdaesték és szakmai rendezvények rendszeres szervezése meghatározó tevékenysége az Egyesületnek és tagjainak. Olyan alkalmakat igyekszünk biztosítani, mely során a gyakorlatias, szakmai ismeretek megszerzése mellett a kikapcsolódásra, együtt gondolkodásra is lehetőség nyílik. A Hajdúnánási Gyógyfürdő medencéi ez alkalommal is rendelkezésünkre áll az esti konstruktív, kötetlen és jó hangulatú megbeszélésekre.

Meghívó Téli gazdaestékre

A február 8-i rendezvénynek rendhagyó módon a részvételi díja 3.000 Ft/fő/alkalom + étkezés + szállás. A Kelet- Magyarországi Biokultúra Egyesület tagoknak a részvételi díj 1.500 Ft/fő/alkalom. A díj térítése lehetséges a helyszínen, illetve előzetesen átutalással. (Név: Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület; Bank neve: OTP Bank; Számlaszám: 11738170-20003421; Közlemény: T.G. részvételi díj + számlázási információk)

Szállás tekintetében minden kedves résztvevő számára ajánljuk a Hajdúnánási Gyógyfürdő által kínált lehetőséget (https://www.nanasfurdo.hu/szallas/korona_haz), melynek foglalását, igény esetén az Egyesület intézi.

A téli gazdaestékre a következő linkre kattintva regisztrálhat:

Az eseményt illetően felmerülő kérdésekkel, észrevételekkel kérjük forduljanak kollégáinkhoz közvetlenül a kmobiokultura@gmail.com e-mail címen. A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Kérjük, az esetleges változások követése érdekében látogasson el a kmobio.hu weboldalra.

Hátralévő időpontok és fókuszba kerülő témáink:
2024. február 22-23. (csütörtök–péntek):
Alternatív növények termesztése, Élelmiszerfeldolgozás, Állattenyésztés

Kelet-magyarországi Biokultúra Egyesület