Téli gazdaesték – 2024. február 22-23.

Meghívó

A Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület 2024. január-február hónapjaiban, összesen három alkalommal, speciális szakmai témákat feldolgozó gazdaestéket szervez. Szeretettel várunk minden szakértőt, szaktanácsadót, gyakorló gazdálkodót, kezdő ökogazdálkodót, vagy szimplán csak az egyes téma iránt érdeklődőt, közösségépítő rendezvényeinkre.

A 3. alkalom 2024. február 22-23-án kerül megrendezésre Hajdúnánáson, a Kendereskertben
(4080 Hajdúnánás, Kendereskert, a Görbeházi út felől megközelítve)

Téma:
Alternatív növények termesztése, Élelmiszerfeldolgozás, Állattartás

A gazdaesték és szakmai rendezvények rendszeres szervezése meghatározó tevékenysége az Egyesületnek és tagjainak. Olyan alkalmakat igyekszünk biztosítani, mely során a gyakorlatias, szakmai ismeretek megszerzése mellett a kikapcsolódásra, együtt gondolkodásra is lehetőség nyílik. A Hajdúnánási Gyógyfürdő medencéi ez alkalommal is rendelkezésünkre áll az esti konstruktív, kötetlen és jó hangulatú megbeszélésekre.

Téli gazdaeste 2024. február 22-23

A rendezvény részvételi díja 6.000 Ft/fő/alkalom + étkezés + szállás. A Kelet- Magyarországi Biokultúra Egyesület tagoknak a részvételi díj a közgyűlésre való tekintettel ingyenes.

Szállás tekintetében minden kedves résztvevő számára ajánljuk a Hajdúnánási Gyógyfürdő által kínált lehetőséget (https://www.nanasfurdo.hu/szallas/korona_haz), melynek foglalását, igény esetén az Egyesület intézi.

A téli gazdaestékre a következő linkre kattintva regisztrálhat:

Az eseményt illetően felmerülő kérdésekkel, észrevételekkel kérjük forduljanak kollégáinkhoz közvetlenül a kmobiokultura@gmail.com e-mail címen. A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Kérjük, az esetleges változások követése érdekében látogasson el a kmobio.hu weboldalra.

Kelet-magyarországi Biokultúra Egyesület