NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva, 2024. június 5-6.

2024. június 5-6-án kerül megrendezésre a 7. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva, amelyre az előző évekhez hasonlóan szeretettel várjuk a gazdálkodókat, az agráriumban dolgozókat és tanulókat, valamint mindenkit, aki érdeklődik az ágazat iránt.

Az ország legnagyobb szántóföldi kiállításán a szervezők a fenntartható, illetve a klímaváltozáshoz alkalmazkodó gazdálkodási módszerek, eszközök bemutatására helyezik a hangsúlyt és emellett változatos és izgalmas szakmai programokat kínálnak az odalátogatóknak. 

Az időszakos bemutatók mellett állandó programok is várják a gazdálkodókat!
Ismerje meg kiállítóink által szervezett állandó programokat!
  • Szabadtéri állógépes kiállítás: A legújabb gépek és gépkapcsolatok választékát tekinthetik meg az érdeklődők. A kiállítóktól helyszínen kérdezhetnek, akár üzletet is köthetnek.
  • Gazdálkodj okosan a KITE-vel!: A KITE Zrt. bemutatja legújabb precíziós technológiai megoldásokat a szántóföldi növénytermesztés és a tömeg takarmány előállítás területén, beleértve a gépirányítási megoldásokat, talajvédelmi lehetőségeket és a minőségi tömegtakarmány rendszerét. Előadások mellett lehetőség lesz megtekinteni a fejlődő növényállományokat és a legújabb géptechnológiai megoldásokat.
  • Kültéri demópályás bemutató: A legújabb gépek vagy gépkapcsolatok funkcióinak, hatékonyságának bemutatása működés közben.
  • Szántóföldi fajtasor bemutató: Szemléltetjük az adott fajták és hibridek közötti különbségeket.
  • Termőföldi mikroparcellás bemutató: A mikroparcellákban a fajták, a különböző input anyagok használata vagy akár az eltérő technikai sorok is jól elkülöníthetően prezentálhatóak, körbejárhatóak.

Részletes program: