X. JUBILEUMI Országos Iskolakert-hálózati Találkozó – 2024. augusztus 28.

JUBILEUMI Országos Iskolakert-hálózati Találkozó, sokszínű programkínálattal!

FESZTIVÁL A KERTBEN…

Somogyvár, 2024. augusztus 28. (szerda)

Somogyvári Módszertani Központ

Országos Iskolakert-hálózati Találkozó

Előadások, műhelymunkák és bemutatók, koncertek

Ízelítő a témákból:

klímaérzelmek, helyi kertterápiás ösvény bejárása, meseterápia és kertművészet, biokertészet, beporzók, segítő állatok, örömzene a kertben, ehető vadvirágok, iskolaméhészet, gombák, gyümölcsészet, állataszisztált terápia, festőnövények, ökoprint, natur kozmetikumok, kreatív versírás, ökojátszóház, óvodakerti kézművesség és tervezés, bokashi, biztonság a kertben, fa-érték számítás, egészséges étkezés – „okos tányér”, teremtésvédelem, integrált mozgásszínház, vízvizsgálatok, és még sok egyéb

További részletek: 

X. Jubileumi Országos Iskolakert-hálózati Találkozó 

A részvétel mindenki számára ingyenes, de határozottan regisztrációhoz kötött.

A regisztráció 2 lépcsőben történik:

 1.  Be kell küldeni a REGISZTRÁCIÓS ADATLAPOT

2.  A fesztiválon az indító plenáris előadás után 4 idősávban lesznek párhuzamosan műhelymunkák. Ezek mindegyike létszámkorlátos, így a regisztrációs űrlap kitöltésén túl szükséges kitölteni a MŰHELYVÁLASZTÓ táblázatot is. A műhelyválasztó táblázat külön fülön mutatja a műhelysávokat és az azokban zajló műhelyeket leírásokkal együtt.

Ebben a táblázatban lehet választani mindegyik műhelysávban egy-egy műhelyfoglalkozást, így összesen minden résztvevő az előadás meghallgatásán túl 4 műhelymunkán tud részt venni a nap folyamán.

Kérjük, ha a kívánt műhely létszáma betelt, válassz másikat (több műhelymunka többször is meg lesz tartva, érdemes megnézni, hogy más időpontja is betelt-e).

Amennyiben a műhelyválasztót nem tölti ki a jelentkező, csak azokon a műhelyeken tud majd részt venni, amelyiken még maradt  szabad férőhely.

Iskolakertekért Alapítvány
iskolakertekert.hu