Jelentkezzen termelőnek az V. ÖKO Expo Termelői piacára!

A Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület és a Magyar Biokultúra Szövetség termelői piacot szervez az V. ÖKO Expó Kiállítás és Konferencián.

Időpont: 2024. szeptember 12-13.
Helyszín: Hajdúnánás – Kendereskert

A kiállítás az egyik legnagyobb ünnepeként is szolgál a magyar ökológiai gazdálkodásnak. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján érzékeltük, hogy egy ünnep nem lehet teljes a termelők nélkül.

Nagy tisztelettel várjuk azon termelők jelentkezését, akik portékáikkal szívesen megjelennének Magyarország legnagyobb ökológiai gazdálkodással foglalkozó rendezvényén.

A rendezvény kiváló alkalmat biztosít, egyrészről, hogy a társadalom megismerhesse milyen változatos és magas minőséget képviselő termékeket készítenek az ökológia gazdálkodás szemléletében a termelők, másrészről találkozási lehetőséget biztosít az ökotermelők számára, ahol akár kötetlenebb formában is beszélgethetnek az ágazat jövőt érintő ügyeiről.

A jelentkezés legfontosabb feltétele:

  • Ökológiai minősítés
  • Kitöltött jelentkezési űrlap (Word-ben, PDF-ben)

 

A jelentkezését a kmobiokultura@gmail.com e-mail címre várjuk, a szükséges dokumentumok megküldésével együtt.

 

Amennyiben kérdése van a felhívással vagy az eseménnyel kapcsolatosan, nyugodtan forduljanak Katonka Árpád szervező kollégához a +36 70/330-2064-es telefonszámon.

Kedvcsinálóként ajánljuk figyelmébe a rendezvény hivatalos honlapját (www.okoexpo.info), illetve az előző év videóját: ÖKO Expó Kiállítás és Konferencia 2023